pesakit - pesakit budiman :)

Thursday, December 9, 2010

kawan sampai mati?no lahh!

till death do us apart?


ha  ha. kalau dulu beria-ia la sangat ngan quote pasal kawan ni kan. one word. STUPID. bodoh gila aku percaya yang kawan ni boleh bawak sampai mati. bodoh gila aku percaya diorang akan still dengan aku in whatever conditions. bodoh gila aku dok pasang angan-angan kononnye 2018 nanti kita akan jumpa balik di tempat paling tinggi kat malaysia ni. bodoh gila aku! dulu memang aku ambil peduli sebab seriously korang lagi penting daripada family aku. but since aku dah perasan yang friendship kita ni tak bawak pape makna pun bagi korang semua, aku surrender. buat apa aku nak sibuk-sibuk rindu kenangan makanmegi-ponteng-sukasuki ngan korang even korang tak terlintas pun pasal tu. buat ape aku jaga hati orang yang tak pernah jaga hati aku. nekad. suka hati lah. buat la ape korang suka. suka sangat gaduh kan? haa gaduh lagi, gaduh lagi. kalau terasa tu, pendam lagi pendam lagi. dah belajar dapat result tinggi-tinggi, fikiran tu tak grow up jugak. baek la aku yang 'bodoh ni kan'. huh. renung-renungkan dan selamat berubah, KAWAN!



4 comments:

tfa_purpleclover said...

woha!

same ngn aku. da give up.

shepette said...

hurm.tu la pasal tfa.x reti dah nk buat mcm mane.

tfa_purpleclover said...

dulu cam aku je yang semangat nak ingat2 memory ngn member2.tapi dorg byase2 je. so, masuk ma3x je, aku da give up. so, pape event yg member aku ajak join salu aku tolak. sebab aku da give up.hahaha bagusnya aku

shepette said...

same tfa. aku pon dah malas. pegi pon buat ape muka x ikhlas je.